Bucuresti

RAILF-Romcontrola

RAILF-Romcontrola

Detalii

Web
http://www.railf.ro/
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Apartine de
Romexpo
Vizualizari
1088

Voteaza & Distribuie

Descriere

RAILF-ROMCONTROLA 2014 - Târgul pentru Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de laborator din România - Expoziţie şi Simpozion

LOCAŢIE: Centrul Expoziţional ROMEXPO, Bucureşti, pav. C4

PERIOADA: 26-29 martie 2014, zilnic între orele 10:00-18:00. În data de 29 martie 2014 accesul este între orele 10:00-16:00.

A.A.I.R. (Asociația pentru Automatizări și Instrumentație din România) organizează, împreună cu Romexpo SA, in perioada 26 - 29 martie 2014, evenimentul RAILF-Romcontrola, Târgul de Automatizări & Instrumentație și Echipamente de Laborator (Expoziție și Simpozion), gazduit de Centrul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul C4. Managementul evenimentului este asigurat de Precise Marketing, care este specializata în organizarea de expoziții, târguri și conferințe.

A.A.I.R. (Asociația pentru Automatizări și Instrumentație din România) este asociația profesională națională, non - profit, autonomă, neguvernamentală și apolitică care reunește specialiști din toate domeniile automatizărilor și instrumentației (măsurări industriale și de laborator , acţionări, achiziţie şi prelucrare de date, instrumentaţie virtuală, roboţi). AAIR a fost înființată în iunie 1990 si are peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri - persoane juridice (societăți comerciale, universităţi tehnice, institute de cercetare - dezvoltare, entități guvernamentale) 11 sucursale în România și o sucursală în Republica Moldova.

În calitatea sa de asociaţie naţională, profesională, a specialiştilor din domeniile menţionate anterior, A.A.I.R. are o vastă experienţă în asigurarea întâlnirilor şi schimbului de informaţii între specialişti prin organizarea de: expoziţii, simpozioane, ateliere de lucru și mese rotunde de specialitate.

Această ediţie a RAILF-ROMCONTROLA este un moment important în evoluţia evenimentului deoarece însumează contribuţia A.A.I.R. exprimată prin cunoaşterea aprofundată a necesităţilor economiei reale în domeniile sus menţionate şi experienţa sa organizatorică cu experienţă specifică a Romexpo. Astfel se maximizează eficienţa şi impactul evenimentului.