Bucuresti

Samtradi

Samtradi

Detalii

Adresa
Mogosoaia, Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 56
Telefon
0213504252, 0722478501
Fax
0213504253
Web
www.samtradi.ro
Categorie
Scoli de soferi
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
1272

Voteaza & Distribuie

Descriere

Samtradi

Scoala de arta si meserii in conducerea autovehiculelor subcategoriile/categoriile A1, A, B este amplasata in zona de nord a Capitalei, recunoscuta prin pitorescul si istoricul palat Brancovenesc, in localitatea Mogosoaia. Cladirea (spatiul) destinata acestui scop este situata pe Drumul National 1A, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 56, in zona cunoscutului lac Mogosoaia.
In aceasta cladire se dau relatiile, se fac inscrierile la Scoala, se fac orele teoretice ale cursului de legislatie rutiera si, in final, se sustine in sali special amenajate, examenul teoretic pentru absolvirea cursului de legislatie, mecanica si prim ajutor.
Cladirea dispune de sali de legislatie rutiera, cu un spatiu unde se desfasoara activitatea de cunoastere practica a partilor componente ale automobilului. Cursantilor (elevilor) le este prezentata si activitatea de inspectie tehnica periodica la care autovehiculele sunt supuse testarii cu aparate certificate/omologate de Registrul Auto Roman, pentru a vedea si a cunoaste etapele ce vor trebui parcurse pentru a-si pastra automobilul in bunastare, ca viitori conducatori auto. Astfel, noi ne asumam raspunderea de a-i invata pe cursantii nostrii, nu numai arta conducerii auto, ci si sa-si intretina automobilul pentru a merge in siguranta pe drumul public.
Nu au fost putini nici aceia ce au avut curajul de a urma cursurile in vederea obtinerii categoriei A, indrumati de catre Razvan Mezdrea, instructor de motociclete, pasionat al fenomenului motocicleta, care in pofida varstei de 28 de ani, a acumulat o vasta experienta in domeniu, fiind el insusi un motociclist cu care va puteti consulta nu numai pe perioada scolarizarii, ci si ca partener de trafic.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 19:30
Sambata: 10:00 - 13:30

Filtre

Categoria: A, A 1, B
Facilitati: Organizarea de cursuri pt. atestat, Sala de legislatie
Program extra: Sambata