Bucuresti

Sand-up comedy cu Marius Gheorghiu

Marius Gheorghiu pregateste un nou spectacol!

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
Kafka
Vizualizari
724

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sand-up comedy a luat nastere undeva prin secolul al 19-lea, pe meleaguri americane. Pe vremea aceea majoritatea comicilor erau considerati "zicatori de bancuri", fiind invitati adesea in deschiderea unor spectacole sau in pauzele acestora pentru a distra publicul.
Glumele erau in general de un umor gros iar temele "dezbatute" nu erau deloc neobisnuite (glume despre soacra sau umor etnic). Multi artisti practicau umorul "albastru", cunoscut ca fiind comedie idecenta.

Odata cu trecerea timpului, insa comicii au evoluat iar oameni din toata lumea au devenit tot mai atrasi de stand-up comedy. Multi comici sustin spectacole intregi cu sali arhi pline, care rasuna in hohotele de ras si voie buna.

Datorita cererii tot mai mari, baietii destepti de la KAFKA, au dat startul unui maraton al spectacolelor de stand-up comedy, care se desfasoara de la inceputul anului 2015, in fiecare a joi a saptamanii.

Saptamana de saptamana, comici cunoscuti se intrec in spectacole care mai de care mai pline de umor mai mult sau mai putin "albastru".

Saptamana aceasta, joi, 5 februarie, Marius Gheorghiu revine cu un spectacol inedit de la 20:30. Intrareaeste libera, tot ce trebuie este sa va faceti rezervare din timp, asigurandu-va o portie sanatoasa de ras si voie buna.