Bucuresti

Santa Claus is coming to town

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 7 luni si 6 zile
Vizualizari
494

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 8 decembrie 2010 18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Santa Claus is coming to town!!!!

Orice muzician, fie el cat de serios, s-a lasat macar o data sedus de ritmul invaluitor al unei bossa-nove sau de visul unei sesiuni perfecte de jamming. Douazeci de instrumentisti profesionisti, muzicieni ce slujesc zi de zi pe altarul muzicii culte au avut curajul de a da glas pasiunii pentru jazz si au pornit temerari intr-o aventura sonora menita sa zdruncine din temelii amorteala si tabieturile artistice.

Marii magicieni ai genului, umbre dragi ale trecutului muzical, refrene cu parfum de neuitat vor fi rechemati la rampa pentru un adevarat festin de world-music pentru cei care stiu sa se bucure de tot ce-i bun si frumos. Este vorba, in primul rand de un autentic spectacol, nu doar un concert, in care muzicienii ce fac parte din orchestra Mc Dorin Big Bang vibreaza, improvizatia si sesiunile de jamming oferind acea savoare aparte pe care o au intalnirile cu publicul aflate sub semnul zodiacal al jazzului.

Prin urmare spectacolul "Santa Claus is coming to town" ce va avea loc pe data de 8 decembrie la Palatul Copiilor va constitui un adevarat rasfat pentru amatorii de swing si o experienta sonora de neuitat. Invitatii speciali ai serii, celebrul trompetist Oscar Rosatti, dar si Sergiu Carstea, ambii cu un CV impresionant in domeniu, vor cladi o atmosfera magica, o experienta binevenita in plina luna a surprizelor.

In afara traditionalelor colinde de Craciun precum "Jingle Bells", "Silent Night", "Have yourself a merry little Christmas" sau "Let it snow", Mc Dorin Big Band,aflata sub indrumarea maestrului Dorin Maciuca, va interpreta si melodii clasice de mare renume, care vor umple de entuziasm inimile spectatorilor, iar solistii Maximilan si Sebastian Muntean vor completa cu glasul angelic repertoriul extraordinar al orchestrei.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: concerte