Bucuresti

Saptamana Altfel

Săptămâna Altfel începe mai devreme cu CVARTETUL PASSIONE!

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
980

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 1 aprilie 2014 - Vineri 11 aprilie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

„CONCERT ÎN SALA DE CLASĂ”

Cvartetul Passione continuă proiectul „Concert în sala de clasă” în cadrul Săptămânii Altfel cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 – Bucureşti şi în anul şcolar 2013 - 2014.

Înregistrând un deosebit succes cu prima ediție desfăşurată anul trecut, acest proiect s-a extins anul acesta pe parcursul a două săptămâni, fiind programată în perioada 1-11 aprilie în 15 şcoli din Sectorul 5 al Capitalei. Cvartetul Passione a propus acest proiect în scopul apropierii elevilor de muzica de calitate. O incursiune în lumea muzicii, atingând cele mai importante perioade de creație muzicală şi utilizâd cvartetul de coarde ca exemplu, această inițiativă are avantajul de a aduce ARTISTUL în fața elevului.

Obiective: realizarea unui concert într-un spațiu neconvențional - atât pentru artist cât şi pentru elev, apropierea elevilor de un spațiu aparent greu accesibil, apariția alternativelor, acestea putând schimba comportamentul şi preocuopările zilnice ale elevilor: vizionări concerte, studiul unui instrument muzical, concursuri, etc.

Cvartetul Passione s-a înființat în anul 2006 şi este format din 4 absolvente ale Universității de Muzică din Bucureşti, în prezent cadre didactice de specialitate. De la data înființării, acesta a susținut concerte şi recitaluri în România, Japonia, Cipru, Turcia, Grecia, Qatar, Germania.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere