Bucuresti

Sarbatoreste Sfantul Nicolae la Cine Grand!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 5 zile
Vizualizari
734

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sărbătorește Sfântul Nicolae la Cine Grand!
Cine Grand pregătește un weekend special pentru copii, de Sfântul Nicolae! Cei mici vor avea ocazia de a petrece câteva ore de poveste la Cine Grand Titan, alături de personaje de basm. De asemenea, cei mici vor afla cine pleacă acasă cu ursulețul gigant care poate fi câștigat în cadrul tombolei Cine Grand.

În weekendul Sfântului Nicolae, copiii din București sunt invitați să se bucure de câteva ore distractive alături de două personaje desprinse, parcă, din poveștile de Crăciun. Micuții vor fi pictați pe față de către amuzantele personaje și vor avea ocazia să participe la jocurile interactive propuse de aceștia. Astfel, Cine Grand Titan îi așteaptă pe cei mici la un weekend plin de jocuri creative, culoare și, bineînțeles, filme speciale pentru ei.

Tot în ziua Sfântului Nicolae, șase clienți ai Cine Grand vor fi premiați în urma tombolei desfășurate în cinema, care a început pe 21 noiembrie. Premiul cel mare, un ursuleț gigant de pluș, își va găsi, în sfârșit un prieten, iar alți cinci participanți norocoși vor primi invitații la film, valabile pentru două persoane.

Prin acest eveniment, Cine Grand Titan își continuă campania destinată copiilor, începută pe 1 noiembrie cu ocazia Zilelor Animației. Cine Grand Titan va dedica întreaga lună decembrie copiilor din București, pregătind pentru aceștia trei weekend-uri pline de activități distractive. Aici, micuții se vor putea pregăti pentru Crăciun participând la ateliere de creație, jocuri, picturi pe față și distracție alături de Moș Crăciun și ajutoarele sale.

---------------------------
Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.