Bucuresti

„Sarea în bucate” – spectacol de teatru interactiv pentru copii

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
147

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sarea în bucate” – spectacol de teatru interactiv pentru copii
Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună!
Așa cum ne stă bine, începem stagiunea de toamnă cu o premieră.
Sâmbătă, 24 septembrie 2016, de la ora 11.30, la Godot Cafe-Teatru,str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi)actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii “Sarea în bucate,adaptare după basmul scris de Petre Ispirescu.
Vă invităm împreună într-o aventură minunată, în care vom afla “gustul” prieteniei, al adevărului, al iubirii. Un spectacol pentru mici și pentru mari, în care personajele se vor întrece să-și arate dragostea în cele mai colorate forme, dar numai unele dintre ele vor demonstra că dragostea autentică este aceea care se dovedește prin fapte.

Distribuție: Elena Vasilică, Gabriela Mușat și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 25 lei/persoană.

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://www.facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.
Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.