Bucuresti

Schimb de Carti - Bucuresti

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
195

Voteaza & Distribuie

Descriere

Schimb de Carti Bucuresti va invita la prima editie din aceasta toamna. Ne vedem duminica, 23 octombrie, la aceeasi ora si in acelasi loc ca de obicei: de la ora 15:00 la ora 17:00, la ceainaria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25.)

In salonul calduros si primitor vorbim despre cartile acestei toamne: noi aparitii, sugestii de lectura, carti potrivite cu vremea de afara etc. Va asteptam cu multe surprize si chef de vorba.

Mai multe detalii puteti gasi pe evenimentul nostru de pe Facebook.

Intrarea este libera. Schimbul nu este definitv si nici obligatoriu (daca vrei doar sa ne cunosti, poti participa fara sa aduci cati ;) ).

Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care se desfasoara de sase ani in Bucuresti si in alte orase din tara (Galati, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea si Suceava). Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera si oricine poate participa.
Schimb de Carti este un proiect in continua dezvoltare, asa incat cei care doresc sa aduca intalnirile Schimb de Carti in orasul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.