Bucuresti

Schimb de Carti - Bucuresti

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
537

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 14 mai, te asteptam intre orele 15:00 – 17:00 in gradina de la Bohemia Teahouse (Str. Poiana Narciselor nr. 1) pentru intalnirea Schimb De Carti din luna mai.

Ne vom bucura impreuna de soare si carti, discutii relaxate despre ultimele descoperiri in materie de literatura si noi prieteni. Spune-ne ce carte ai mai citit in ultima luna, ce carte ne recomanzi si poate vei descoperi noi titluri de care sa te bucuri ca un pasionat de carti veritabil.

Mai multe detalii poti gasi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este libera. Schimbul nu este definitv (poti retrage cartile cand doresti) si nici obligatoriu (daca vrei doar sa ne cunosti, poti participa fara sa aduci cati ;) ).

Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care se desfasoara de sase ani in Bucuresti si in alte orase din tara (Galati, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea si Suceava). Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera si oricine poate participa.

Schimb de Carti este un proiect in continua dezvoltare, asa incat cei care doresc sa aduca intalnirile Schimb de Carti in orasul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea @ bookblog.ro pentru mai multe detalii.