Bucuresti

"Scoala Altfel"

Saptamana "Scoala Altfel" la Moty Dance!

Detalii eveniment

Telefon
0734137083
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 3 zile
Vizualizari
948

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 7 aprilie 2014 - Vineri 11 aprilie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Scoala de dans Moty Dance organizeaza special, in perioada programului Scoala Altfel, cursuri de dans gratuite pentru scolarii si prescolarii din institutiile de invatamant bucurestene.

In luna aprilie toate scolile din Bucuresti sunt implicate timp de o saptamana in Programul Scoala Altfel. Acest program presupune o saptamana de activitati educative si distractive, ce ofera posibilitatea elevilor de a participa la evenimente artistice special gandite pentru nevoile si interesele lor.

Moty Dance pune la dispozitia cadrelor didactice posibilitatea de a-si inscrie elevii la o saptamana de cursuri de dans gratuite pentru copiii de toate varstele, sustinute de instructorii scolii de dans. Aceste cursuri vor fi organizate in cadrul scolii de dans, dar si in cadrul institutiilor dornice de colaborare.

“Am ales sa ne implicam in cadrul acestui program atat din dorinta de a le oferii copiilor o activitate recreativă și distractivă, cat si pentru a promova sportul si dansul in randul tinerilor.”

Beneficiile acestei activitati sunt multiple, elevii isi vor dezvolta spiritul de echipa, vor face exerciții de team building si pe langa miscare motrica si initierea in dans, vor avea parte de o activitate distractiva.

Programul cursurilor gratuite de dans organizate la Moty Dance Studio in Saptamana Scoala Altfel:

  • Cursuri copii (5 – 10 ani):
Luni & Joi – 17.00 – 18.30
Sambata & Duminica – 11.30 -13.00
  • Cursuri adolescenti (<10 ani):
Sambata & Duminica – 13.00 – 14.30

*** Se pot organiza ore personalizate pentru grupurile formate !
Inscrie-te si tu la campania “Scoala Altfel la Dans ” !

Together we can make it happen !

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere