Bucuresti

Scoala de agenti

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
745

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 mai 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Compania Teatrală VOUĂ, condusă de Adrian Fetecău, prezintă “Şcoala de Agenţi”, un spectacol unic în peisajul cultural al Capitalei care cuprinde momente de umor intercalate cu parodii muzicale. Veţi putea urmări problemele primarului Răgălie contestat de cei care l-au ales, dar care va fi votat din nou pentru că, nu-i aşa?, “Este cinstit! A recunoscut c-a furat!”.Veţi face cunoştinţă cu locatarii unui bloc care nu înţeleg ce se întâmplă cu fondul de rulment la care cotizează cu toţii. Oare se cumpără rulmenţi pentu bloc în caz de cutremur?

Dacă blocul va aluneca pe rulmenţi şi va pleca hai-hui prin Bucureşti? Unde va ajunge? Dacă veţi veni la spectacol nu veţi pierde cele mai importante evenimente ale zilei pentru că veţi putea viziona “ŞtirileTV-VOUĂ”. În partea a doua a spectacolului pot fi urmărite şase episoade din “Şcoala de Agenţi”, realizate pe baza unui text savuros, fiecare replică provocând hohote de râs sănătoase!

Vă veţi ataşa de agenţii-elevi Prodan, Trifan, Vulcan şi Halagian comandaţi de ciudatul sergent Ciocan. Personajele sunt interpretate de actorii Tudorel Filimon (nea Popa din serialul “La bloc”),Jean Lemne, Andrei Necula, Daniel Torje şi Adrian Fetecău. În celelalte scenete mai joacă alături de cei amintiţi Vlad Jipa şi Gheorghe Raiu. Parodiile muzicale sunt interpretate de Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai, doi vechi mohicani ai Grupului VOUĂ, şi vă vor surprinde prin originalitatea şi subiectele abordate.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta