Bucuresti

Scoala de Vara Force

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
873

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scoala de Vara - FORCEFORCE - Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, invita elevii de liceu din intreaga tara sa aplice la cea de a treia editie a Scolii de Vara Force.Timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educatie non-formala de calitate, intr-un mediu interactiv, antrenant, presarat cu activitati sportive, excursii si jocuri de team-building, menite sa dezvolte spiritul creativ, ideea de echipa si metodologiile educationale complementare. Trainingurile Force vor fi sustinute de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Printre temele abordate se numara: consiliere personala si profesionala, orientarea in cariera, vorbirea in public, branding personal, managementul proiectelor si al timpului, tehinici de vanzari si multe altele.
Force a fost si este cea mai frumoasa experienta din viata mea si va fi si de acum incolo, pentru ca povestea Force continua. Cele 10 zile petrecute alaturi de alti 19 liceeni, alaturi de organizatori si traineri, mi-au schimbat viata. Am aflat diferite povesti de viata de la oameni diferiti, am socializat, ne-am distrat la party-urile tematice, am ras.. Dar nu asta face experienta FORCE atat de diferita, ci faptul ca am ramas o echipa, rasfirati in toata tara, dar uniti prin valorile promovate la Scoala de Vara, faptul ca am crescut prin Force si am invatat sa credem in visele noastre.Povestea Force nu se opreste pe 14 August, elevii devenind ulterior membrii ai Comunitatii Force, astfel continuand sa se dezvolte intr-o retea de tineri pe care ii leaga experienta Force, dorinta de a progresa si nu in ultimul rand performanta.


Aplicatiile pentru Scoala de Vara Force se fac pe baza de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, pana pe data de 1 Iulie 2011.