Bucuresti

Scoala Elementara SEB

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Martisor, nr. 22
Telefon
0745022748
Fax
0314249675
Web
www.scoala-elementara.ro
Categorie
Scoli - Licee - Colegii
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
704

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scoala Elementara SEB Bucuresti

Scoala Primara SEB (Scoala Elementara Bucuresti) este o institutie de invatamant autorizata MEN ce scolarizeaza copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Dispune de dotari ultramoderne iar cadrele didactice ultracalificate imbina metodele clasice de predare cu metode moderne, specifice invatamantului britanic.

Din primul an de şcoală şi până la clasa a -IV-a, pedagogia SEB favorizează atât deschiderea minţii cât şi auto-reflecţia aspirând la standarde academice ridicate; îi incită pe elevi să îşi atingă întregul potenţial şi să reuşească indiferent de limite.

Bazându-se pe o organizare integrată şcoală-şcoală după şcoală, filozofia SEB este bazată pe promovarea învăţării limbilor străine (în special a limbii engleze sau germane) ca un vehicul pentru dezvoltarea capacităţilor intelectuale ale copiilor şi a deschiderii perspectivei acestora asupra lumii şi implicit a diversităţii acesteia.

Astfel, se creează un mediu în care se cultivă respectul pentru sine şi pentru ceilalţi. Acest lucru le oferă tinerilor învăţăcei un sentiment de bine care conduce la o adevarată plăcere în procesul de învăţare şi descoperire. Constituie deasemenea pentru elevi o excelentă oportunitate de a învăţa unii de la alţii comunicând constructiv şi responsabil atât în echipă cât şi individual în timpul procesului de pregătire academic.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:30