Bucuresti

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

Detalii universitate

Adresa
Bucuresti, Strada Povernei, nr. 6
Telefon
0213180897, 0213180898
Fax
0213122535
Web
http://www.snspa.ro
Categorie
Universitati
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
2697

Voteaza & Distribuie

Prezentare universitate

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti

Universitatea noastra, o universitate tanara, infiintata dupa 1990, a optat pentru un nou inceput in invatamantul si cercetarea din stiintele politice, administrative si ale comunicarii. Un inceput care nu poarta incarcatura unor traditii academice mai apropiate sau mai indepartate in trecut si care astfel ofera deplina libertate ancorarii in prezent si imaginarii de constructii deschise spre viitor. Un inceput care ofera studentilor sansa de a construi, impreuna cu personalul academic si de cercetare, propriile traditii, de a se consacra unor domenii ale cunoasterii care realmente au aparut in Romania dupa 1990 si mai ales de a-si dezvolta propria identitate profesionala intr-o lume in schimbare.

Desi tineri, multi dintre absolventii nostri s-au afirmat deja in politica, in administratia publica si in mari companii de publicitate sau relatii publice. Multi dintre profesorii si cercetatorii nostri sunt personalitati care exercita functii de conducere si demnitate publica de cea mai inalta raspundere atat in societatea civila cat si in cea politica si administrativa. Si unii si altii se intalnesc permanent in analize, dezbateri, proiectii si realizari.

Deschiderea nationala este completata de una internationala pe masura. Ne pozitionam cu indrazneala si competenta in emergentul "spatiu european al invatamantului superior" prin calitatea predarii/ invatarii, prin proiectele si realizarile din cercetare.

Va asteptam ca studenti sau/si ca beneficiari ai cunoasterii produse si transmise in SNSPA!

Prof. univ. dr. Mihaela Vlasceanu