Bucuresti

Scoala Speciala Nr. 11 Constantin Paunescu

Scoala Speciala Nr. 11 Constantin Paunescu

Detalii scoala / liceu / colegiu

Adresa
Bucuresti, Aleea Istru, nr. 4
Telefon
0214440332, 0217784568
Fax
0214442288
Categorie
Scoli / Licee / Colegii
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
4051

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala / liceu / colegiu

Scoala Speciala Nr. 11 Constantin Paunescu Bucuresti

Autobuz: 368, 105, 168, 173: Prelungirea Ghencea
Troleibuz: 71, 69: Valea Argesului.

Scoala Gimnazială Speciala “Constantin Păunescu“ oferă asistenţă educaţională şi terapeutic-recuperatorie pentru copii cu deficienţe mintale de diferite grade, copiilor cu deficienţe neuromotorii asociate cu alte tipuri de deficienţe. Şcoala oferă programe de intervenţie specifică pentru copiii cu sindrom Down, autism, sindrom ADHD (tulburări de atenţie, hiperkinezie) şi deficienţe asociate.
Şcoala Gimnazială Speciala “Constantin Păunescu” asigură asistenţă educaţională elevilor nedeplasabili prin formele de şcolarizare: la domiciliul elevului, cu frecvenţă redusă, comasat etc şi poate asigura transportul cu o autoutilitară accesibilizată de la domiciliu la şcoală a elevilor nedeplasabili. Aceşti copii pot urma cursurile şcolii ca urmare a recomandării unei comisii de specialitate cu atribuţii evaluatorii.
Obiectivul fundamental al Şcolii Gimnaziale Speciale “Constantin Păunescu” este acela de a pregăti elevii cu dizabilităţi pentru o integrare optimă în viaţa socială şi profesională, prin corectarea şi compensarea deficienţelor pe care le prezintă.
Profesionişti de diferite specialităţi şi baza materială a şcolii permit desfăşurarea unui proces de învăţământ modern, adaptat specificului deficienţei elevilor.

Filtre scoala / liceu / colegiu

Tip institutie: Institutie de invatamant de stat