Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Scoala Speciala Nr.  1

Detalii scoala / liceu / colegiu

Adresa
Bucuresti, Strada Popa Rusu, nr. 13
Telefon
0212117503
Fax
0212117503
Categorie
Scoli / Licee / Colegii
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
2435

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala / liceu / colegiu

Scoala Speciala Nr. 1 Bucuresti

Troleibuze: 66, 70, 85, 92: Armeneasca
Tramvaie: 5: Batistei.

Misiunea Scolii Gimnaziale Speciale nr. 1 este integrarea copiilor cu nevoi speciale in viata de zi cu zi, participarea elevilor la actiuni si activitati de educare, reabilitare, recuperare, de adaptare si integrare prin care sa se simta parte din comunitate.
Scoala Gimnaziala Speciala nr. 1 este o unitate de invatamant situata in centrul capitalei, unde se scolarizeaza elevi cu deficiente mintale moderate si severe.
Scoala isi are locatia intr-o cladire veche de peste 100 ani, construita in 1889 pe terenul concesionat de Ministerul invatamantului de catre Ministerul Cultelor, aflandu-se in vecinatatea bisericii ,,Popa Rusu".
Numita initial ,,Scoala Ajutatoare nr.1", a fost prima institutie din Bucuresti care, incepand din 1954, a scolarizat elevi cu deficiente mintale.
Actuala denumire a primit-o dupa 1993, cand toate unitatile de scolare pentru elevii cu deficiente mintale s-au numit ,,scoli speciale". Scoala are program de semiinternat si este destinata instruirii, educarii, recuperarii elevilor cu deficienta mintala.

Filtre scoala / liceu / colegiu

Tip institutie: Institutie de invatamant de stat

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)