Bucuresti

Sean Savoy - primul show sold out

Sean Savoy - primul show sold out

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
499

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primul show pe care Sean Savoy il va sustine la Bucuresti luna aceasta este deja sold out, cei care doresc sa-l vada pe comediantul american putand achizitiona in continuare bilete pentru cea de-a doua reprezentatie a artistului, programata pe 26 februarie, la Club 99.
In doar cateva zile, Sean Savoy va reveni la Bucuresti pentru doua reprezentatii care il vor avea drept cap de afis, pe 25 si 26 februarie, la Club 99. Cei care l-au cunoscut toamna trecuta, in deschiderea show-ului Pablo Francisco, s-au grabit sa-si achizitioneze bilet, astfel ca locurile pentru prima reprezentatie au fost deja epuizate. Iubitorii de stand-up care nu vor sa rateze intalnirea cu tanarul comic mai au inca o sansa, biletele pentru show-ul din 26 februarie putand fi achizitionate in continuare, fie online, de pe www.myticket.ro, fie direct de la Club 99, la pretul de 60 de lei.
Sean Savoy a venit prima data in Romania la finalul anului trecut, fiind surpriza cu care Pablo Francisco a deschis spectacolul sau de la Sala Palatului. Publicul a fost extrem de incantat de programul lui Sean, stilul relaxat si foarte natural reusind sa cucereasca intreaga audienta.
Imagini surprise de Sean Savoy la primul sau spectacol in Romania, in noiembrie 2013:
https://www.facebook.com/photo.php?v=612952615439012