Bucuresti

O seara argentiniana - cu Analia Selis si Mariano Castro

O seara argentiniana - cu Analia Selis si Mariano Castro

Detalii petrecere/concert

Telefon
0734 474 747
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
BackYard Garden & Pub
Vizualizari
586

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 martie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

In BackYard Garden&Pub se intampla evenimente frumoase! :)

Analia Selis, solista de origine argentiniană, aplaudată pentru prima oară de publicul din România în 2004 la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" şi apoi în cadrul unui mare număr de concerte solo, revine pe scenă după o scurtă pauză în activitatea sa artistică, datorată noii ipostaze de... mămică!

Impreuna cu alt argentinian, Mariano Castro, membru al celebrei formatii NARCOTANGO, pune bazele pentru un nou proiect - O seara argentiniana!


ANALIA SELIS:

“Acest proiect a pornit de la faptul simplu și minunat că în Romania, în București, există un pianist din….ARGENTINA! Mariano Castro este membru al renumitei trupe “Narcotango”. Este un pianist excelent și un muzician de excepție. Ne-am alaturat și am inceput să cântăm muzica noastră, care ne place și ne reprezintă ca Argentinieni și latino-americani.

Stilurile de muzică pe care le abordăm sunt: tango, milonga, vals și folclor argentinian și muzica tradițională latino-americană, în general. Oferim un concert de muzică frumoasă, specială, simplă, dar minuțios lucrată."

Invitat Adrian Aldea (voce)

Intrare: 25 RON

Informatii si rezervari: 0734 474 747.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta