Bucuresti

Seara Tematica – Bridge

SEARA TEMATICA – Bridge

Detalii

Web
http://www.ceainariatabiet.ro/seara-tematica-bridge/
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Apartine de
Ceainaria Tabiet
Vizualizari
414

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 14 mai 2015, de la ora 18:30, pasionatii jocului de bridge sunt asteptati in Ceainaria Tabiet, la o seara dedicata jocului lor preferat.

Evenimentul se adreseaza atat celor care cunosc jocul, cat si incepatorilor care doresc sa fie initiati in tainele acestui minunat joc de echipa.
Puteti veni cu prietenii sau singuri, cu siguranta veti gasi o masa in curs de completare.
Jocul de Bridge își are originile la începutul secolului al XVI-lea, când a fost creat jocul numit Whist. A devenit popular foarte rapid și a evoluat în diferite tipuri. Pe parcursul următoarelor două secole, jocul a fost în continuă schimbare și a avut diverse nume.
În joc sunt 4 jucători care joacă în perechi de câte 2 folosind un pachet de 52 de cărți. Fiecare jucător are 13 cărți și, împreună cu partenerul, încearcă să câștige cât mai multe levate. O levată este un set de patru cărți – câte una de la fiecare jucător – și cartea cu cea mai mare valoare câștigă. Levata este câștigată și luată de echipa cu jucătorul a cărui carte a fost cea mai mare.
Se poate juca cu Atu (treflă, caro, cupa sau pica) sau fara atu, fapt ce se stabileste in timpul fazei de licitatie, impreuna cu numarul de levate care trebuie castigate de echipa care a castigat licitatia.
Pentru a va anunta intentia de participare, va rugam sa trimiteti email la adresa office[a]ceainariatabiet[p]ro cu urmatoarele date
  1. Subiectul emailului: “Seara tematica 150514 Bridge”
  2. Numarul persoanelor care doresc sa participe la seara tematica
Va asteptam cu drag!

Filtre

Tip eveniment: Evenimente sociale
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta