Bucuresti

Search Engine Marketing

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
75

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sesiunea de toamna a evenimentelor Online MeetUp, organizate de Orange Romania in parteneriat cu IAB Romania, incepe cu o dezbatere pe tema Search Engine Marketing (SEM). Evenimentul are loc luni, 20 septembrie, de la ora 19:00, la Orange concept store, Calea Victoriei nr. 41.

Editia din septembrie a Online MeetUp isi propune sa ofere participantilor idei despre modul de integrare a campaniilor de Search Engine Marketing in proiectele de marketing online pe care le deruleaza, despre cum poate fi optimizata o campanie "pay per click" (PPC), tips & tricks pentru ca publicitatea sa fie cat mai eficienta si sa contina mesajul relevant pentru publicul tinta, astfel incat sa rezulte o rata de conversie cat mai mare. Search Engine Marketing este un instrument important pentru vizibilitatea produselor si serviciilor in fata potentialilor clienti din mediul online. Participantii la Online MeetUp vor afla totodata cat de importante sunt elementele care definesc o astfel de campanie: cuvinte cheie, buget, planificare.

Invitatii speciali ai aceste editii sunt Amélie de Cheffontaines, Sales Manager si Hodalu Essohana Assih, Senior Account Manager & PPC Specialist, din cadrul eSearchVision, o agentie specializata pe Search Engine Marketing.