Bucuresti

Secretele culturistilor

Secretele culturistilor

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
595

Voteaza & Distribuie

Descriere

Având în vedere că vara a venit déjà, atât bărbaţii cât şi femeile îşi doresc să aibă forme fizice de invidiat. Când afară este foarte cald, iar îmbrăcămintea este destul de sumară, sigur că şi corpul trebuie să arate corespunzător. De foarte multe ori va întrebaţi care sunt lucrurile care contribuie la aparitia unui aspect fizic de invidiat. Răspunsul vine imediat pentru că ştim cu toţii că un stil de viaţă sănătos necesită o anumită alimentaţie şi antrenamente sportive.
Astfel, sportul şi alimentaţia corespunzătoare sunt mai mult decât importante în momentul în care va doriţi să aveţi muşchii tonifiati, pregătiţi pentru expunerea la psicina sau la mare.
Dacă în urmă cu ceva vreme bărbaţii nu se preocupau foarte mult de felul în care arătau, astăzi sunt foarte interesaţi de un corp de invidiat. Oricare îşi doreşte să aibă un abdomen cu pătrăţele, braţele şi spatele cât mai bine lucrate. Ei bine, dacă va întrebaţi cum reuşesc bărbaţii care apar pe coperţile revistelor să aibă o formă fizică de invidiat, trebuie să conştientizaţi că pe lângă alimentaţia echilibrată şi sport, ei apelează şi la diferite suplimente masă musculară bune.
Un studiu recent reuşeşte să lămurească lucrurile cu privire la myostatina şi procentul de grăsime din corp. Myostatina este substanţă care delimitează creşterea muşchilor, iar pentru a se realiza studiul s-au implicat 6 persoane obeze care au făcut o operaţie de micşorare a stomacului, această metodă dovedindu-se a fi cea mai potrivită pentru a scăpa de kilogramele în plus de la nivelul organismului. Se pare că în urma operaţiei, indivizii supuşi studiului au pierdut aproximativ 38,9% din greutatea iniţială. De asemenea, specialiştii demonstrează că nivelul de myostatina scade o dată cu pierderea în greutate.
Culturistii nu recurg la operaţii de miscorare a stomacului, tocmai pentru că sunt conştienţi că o dată cu menţinerea acestora, nivelul de myostatina din organism se pierde. Aşa că, persoanele care practică culturismul preferă ca pe perioada regimului alimentar să facă exerciţii fizice la fel că înainte de regim pentru a scade nivelul de myostatina din organism, iar rezultatele să fie mult mai benefice.
Astfel, reducerea nivelului de myostatina din timpul dietelor poate fi motivul unui puternic efect anabolic prin intermediul în care se creşte numărul de calorii administrate. Cu alte cuvinte, înainte de un concurs, culturistii preferă să consume cât mai multe calorii şi astfel să îşi stabilizeze starea fizică. De asemenea, trebuie să specificăm faptul că nivelul de myostatina nu creşte foarte repede, iar înaintea începerii unei competiţii, masă musculară poate creşte semnificativ.
Mai mult, conform studiilor, cofeina este cea care face că antrenamentele să fie mult mai puţin dureroase. Cofeina reuşeşte să scadă nivelul de durere care se poate resimţi la nivelul muşchilor în momentul depunerii unui efort fizic mărit. Din acelaşi studiu, aflăm faptul că administrarea unei doze mari de cofeină duce la alterarea receptorilor durerii, însă nu se ştie dacă durerea este atenuată doar asupra muşchilor sau asupra creierului pentru reducerea ei.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354