Bucuresti

#Selfie, povestea din spatele ecranului

#Selfie, povestea din spatele ecranului

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

#Selfie, povestea din spatele ecranului
Dincolo de comedia iubită și apreciată, dincolo de încasările de box office, #Selfie a însemnat, pentru întreaga echipă, o experiență unică. Dincolo de cuplurile formate pe ecran, de gașca veselă care pleacă la mare înainte de bac pentru a trăi aventura vieții lor, stă o echipă care a rămas apropiată și dincolo de platourile de filmare. Actorii și regizorul sunt prieteni în viața de zi cu zi, iar acest lucru se vede și pe marele ecran. "A fost o filmare și o întâlnire foarte frumoasă. Noi ne-am distrat atât pe platoul de filmare cât și în afara platoului și, ce este cel mai important, am rămas prieteni în continuare", declară actriţa Crina Semciuc.
Atmosfera de la filmări se vede şi pe marele ecran. Distracţie, mare, adolecenţă, bucurie de a trăi. Acestea sunt mesajele pe care #Selfie le transmite, mesaje care au adus, până acum, peste 61,000 de spectatori în cinematografele din România.

Super-comedia #Selfie a fost, încă de la prima proiecţie, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual şi mai ales buna-dispoziţie pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le aşteptau de la un film autohton. La foarte scurt timp de la lansarea oficială, #Selfie a devenit un adevărat fenomen.
"Eram toţi foarte uniţi şi vorbeam mereu despre secvenţele pe care le avem, ne sfătuiam. Eram ca o mică familie, mereu foarte apropiaţi. Cred că asta se simte şi în film: când unul spune ceva, noi toţi ceilalţi avem reacţii şi asta dă culoare situaţiilor", declară Alex Călin, completat de Olimpia Melinte, care spune că "fiecare secvenţă, fiecare cadru, are în spate o amintire". Echipa tânără, entuziasmul, energia şi legăturile dintre membrii echipei au creat ceea ce fanii numesc "gaşca #Selfie". O gaşcă simpatică, a cărei întâlniri cu fanii din toată ţara au fost, de fiecare dată, o plăcere de ambele părţi. "Ne simţim lipsa. A trecut un an de la filmări şi ne-a rămas dorul. Suntem ca o familie", spune şi regizorul Cristina Iacob.
Despre relaţia dintre membrii echipei, precum și declarații exclusive ale actorilor și realizatorilor filmului #Selfie, puteți afla accesând linkul: https://www.youtube.com/watch?v=_v5pMFX2msk

După cel de-al patrulea weekend de la lansare, #Selfie își continuă ascensiunea în box office-ul autohton, unde a înregistrat până acum peste 61.000 de spectatori, devenind cel mai de succes film românesc al acestui an.
Săptămâna aceasta echipa #Selfie își dă întâlnire cu publicul la TIFF, unde va fi prezentă în cadrul Zilelor Filmului Românesc, pe 5 iunie, la cinema Florin Piersic, cu începere de la ora 18.00 și pe 6 iunie, la ora 20.30, la cinema Mărăști.
Pe 7 iunie, actorii și realizatorii filmului #Selfie se vor întâlni cu publicul la ora 21.30, la Teatrul de vara din Târgu Mureș în cadrul Caravanei Metropolis.
În prezent comedia #Selfie poate fi urmărită în următoarele locații: Arad (Cinema City Atrium şi Cinema City Galeria), Bacău (Cinema City), Botoşani (Cine Grand şi Cinema Unirea), Braşov (Cityplex), Brăila (Cinema City), Bucureşti (Cinema City Cotroceni şi Sun Plaza, Grand Cinema&More Băneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema și Muzeul Ţăranului Român),Cluj (Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic și Cinema Mărăşti),Constanţa (Cinema City şi Cityplex ), Craiova (Colors Cinema), Iaşi (Cinema City), Târgu Mureş (Cinema Arta), Timişoara (Cinema City), Oradea (Cortina Digiplex şi Cinema Palace), Piteşti (Cinema City), Ploieşti (Cinema City şi Cinema City Afi Palace), Râmnicu Vâlcea (Line Cinema) și Vulcan (Cinema Luceafărul).