Bucuresti

Seminar Adobe Lightroom

Seminar Adobe Lightroom

Detalii

Telefon
0722163240
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Bucuresti
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
897

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aparatele digitale ne ofera cel mai fascinant cadou: acela de a face mii de poze intr-o singura zi. Insa, odata cu mentalitatea “trigger happy” cu care ne deprindem, apare problema selectarii si arhivarii imaginilor. Solutia cea mai buna este un program de arhivare, selectare si editare extrem de eficient, inteligent si intuitiv: Adobe Lightroom 5.

Seminarul cuprinde notiuni despre functiile programului si cum sa le folosim, despre arhivarea imaginilor, utilizarea cuvintelor cheie (keywords) si eficientizarea procesului de lucru (workflow). Este necesar ca fiecare participant sa lucreze pe propriul laptop cu propriile imagini deoarece este importanta deprinderea structurii de lucru, continutul nefiind crucial.

Participantii vor putea urmari explicatiile trainerului pe un ecran, urmand ca fiecare sa le asimileze empiric lucrand pe propriul laptop.
Intrucat fiecare grupa este diferita, participantii sunt cei care decid pe ce punem accentul dintre toate tematicile acoperite: arhivare, selectie, prelucrare.

Nivel:
incepator / mediu
Durata: 3 ore
Numar total locuri: 10
Loc desfasurare: Studio National Photographic
Pret: 100 lei. Se achita integral in avans la inscriere pentru rezervarea locului.
Pentru sustinerea cursului este necesar un minim de 3 personae.

Grupa din Noiembrie: Duminica 17 Noiembrie, 13.00 – 16.00