Bucuresti

Seminar intensiv de o zi pentru candidati europeni

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
510

Voteaza & Distribuie

DescriereEuroconcurs.ro, primul site din Romania dedicat in exclusivitate celor care doresc sa devina functionari europeni, organizeaza in data de 10 octombrie un seminar intensiv de o zi pentru candidati europeni.


Esti inscris intr-una dintre competitiile lansate de Oficiul European pentru Selectia Personalului? Esti interesat sa afli cum poti sa lucrezi in institutiile europene in 2010? Vrei sa afli cum sa te pregatesti temeinic pentru o cariera europeana? Inscrie-te la ultimele 10 locuri libere pentru seminarul "Cum sa treci cu brio testele de preselectie pentru a lucra in institutiile europene" sustinut de Phil Gaskell, trainer specializat in competitii europene.


Seminarul include informatii recapitulative despre tipurile de intrebari, pregatirea pentru aceste intrebari, cum sa abordezi testele pentru a da un raspuns corect in mai putin de un minut. De aceea, acest seminar este unul practic, ce se axeaza in principal pe rezolvarea de teste grila si lamurirea neclaritatilor din procesul de invatare individuala de pana acum.


Trainerul acestui seminar este Phil Gaskell, care a derulat cu succes seminarii de pregatire pentru Verbal and Numerical Reasoning si Writing Skills pentru angajatii Uniunii Europene in ultimii sase ani atat in Romania, cat si in Belgia, Italia, Spania, Olanda.


Aceste cursuri au fost organizate de catre sindicatul Uniunii Europene Renouveau et Democratie. Pregatirea psihologica pentru examenele de preselectie este asigurata de Drd. Mihaela Liliana Stroe, sociolog si specialist in comunicare nonverbala.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la adresele de email info@euroconcurs.ro sau euroconcurs_ro@yahoo.com.Website: www.euroconcurs.ro