Bucuresti

Serile 40plus woman: Eleganţa de a fi - întâlnire cu cititoarele

Serile 40pluswoman: Eleganţa de a fi - întâlnire cu cititoarele

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
206

Voteaza & Distribuie

Descriere

40pluswoman.ro, primul blog romanesc dedicat exclusiv femeii mature, organizeaza miercuri, 7 martie 2018, ora 19:00, la Impact Hub Bucuresti, evenimentul “Serile 40pluswoman – Eleganta de a fi”, prima intalnire offline cu cititoarele blogului.

In ajun de Ziua Femeii, suntem invitati sa cunoastem povesti de viata alaturi de Marie-Rose Mociornita, Mihaela Tatu si Dan Vasile, sa impartasim idei, ganduri si emotii; sa ciocnim un pahar de vin, sa ne bucuram de viata si de prieteni noi.

In cei 4 ani ce au trecut de la lansare, in jurul blogului s-a cristalizat o frumoasa comunitate, definita prin atitudine pozitiva, comunicare constructiva si un mod elegant de a privi viata. De fapt, acestea sunt trasaturile ce ne unesc, desi fiecare suntem diferite si unice in cel mai frumos mod.

“Dupa 4 ani de existenta in mediul online, am considerat ca este momentul sa cunosc cititoarele blogului 40pluswoman.ro, sa le creez posibilitatea de a se cunoaste intre ele si sa atragem in aceasta comunitate persoane noi. Am invitat ca speakeri la eveniment personalitati care ne vor impartasi din experienta lor de viata personala si profesionala, din ceea ce au invatat de-a lungul timpului si ce le-a slefuit caracterul.”, ne spune Gina Butiuc, creatoarea comunitatii 40pluswoman.

Sunt asteptate la acest eveniment fie persoanele din categoria de varsta careia blogul se adreseaza, fie din orice alta categorie de varsta si, desigur, sunt bineveniti si domnii.

Costul unui bilet este 60 lei, iar biletele sunt disponibile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-serile-40pluswoman-32173/

Filtre

Tip eveniment: Dezbateri
Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta