Bucuresti

Servicii medicale GRATUITE oferite de Clinica Baby Boom powered by MedLife!

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 ani si 5 zile
Vizualizari
286

Voteaza & Distribuie

Descriere

Servicii medicale GRATUITE oferite de Clinica Baby Boom powered by MedLife!
Clinica Baby Boomsustinuta deMedLife, un proiect unic la nivel mondial, ofera o serie deservicii medicale GRATUITE pentru gravide si copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani, in urmatoarele specializari:
► ECOGRAFIE/GINECOLOGIE► CONSILIERE LACTATIE/NEONATOLOGIE► NUTRITIE GRAVIDE► KINETOTERAPIE GRAVIDE► PEDIATRIE► CONSILIERE NASTERE

Daca doresti sa beneficiezi de unul sau mai multe din aceste servicii, nu trebuie decat sa soliciti o programare, completand formularul de programare sau sa suni la numarul de telefon 0722/694.311. In cazul solicitarii online, unul dintre consultantiiClinicii Baby Boomte va contacta pentru a confirma programarea si pentru a stabili ora. Vezi programul clinicii Baby Boom.

IMPORTANT: Consultatiile se fac doar pe baza de programare online sau telefonica sau, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, la receptia Clinicii Baby Boom! Programeaza-te acum.
Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici, are loc in perioada2 – 5 aprilie inPavilionul Central din Romexpo.
Vino sa descoperi cea mai mare diversitate de produse si servicii si cele mai mari discount-uri exclusive, depana la 70%, oferite de expozanti DOAR pe perioada targului. Vezi lista de discount-uri.
Top of Form
Bottom of Form

DE CE SA FII VIZITATOR?
► Ai acces gratuit in zilele de 2 si 3 aprilie (joi si vineri);► Ai parcare gratuita pe toata perioada evenimentului – ROMEXPO dispunand de peste 2.000 de locuri de parcare, usor de accesat si in apropiere de Pavilionul central;► Am prelungit pentru tine programul de vizitare: targul va putea fi vizitat intre orele 10:00 – 20:00 in perioada 2 – 4 aprilie (joi - sambata) si intre orele 10:00 – 18:00 pe 5 aprilie (duminica);► Iti oferim sprijin in transportul cumparaturilor de mari dimensiuni pana la locul de parcare;► Ai cele mai mari discount-uri exclusive, oferite de expozanti DOAR pe perioada targului;► Ai cea mai mare varietate de produse si servicii intr-un singur loc;► Gasesti un loc de joaca spectaculos, de 1.000 de metri patrati, cu gonflabile, personaje de desene animate si ateliere diverse pentru copii;► Ai evenimente interesante despre nastere si cresterea copilului;► Ai sansa de a castiga zeci de premii la tombolele organizate in cadrul targului;► Vei avea parte de surprize in fiecare zi.

BABY BOOM SHOW – CELEBRAM COPILARIA!