Bucuresti

Serviciile funerare - cea mai buna solutie pentru o inmormantare ca la carte

Serviciile funerare - cea mai buna solutie pentru o inmormantare ca la carte

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Apartine de
Funerare Alexandru
Vizualizari
1269

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Momentele in care persoanele dragi se sting pot fi incredibil de grele, iar complexitatea procesului de inhumare sau incinerare nu ar usura deloc acea stare, motiv pentru care apelarea la o firma ce se ocupa cu servicii funerare este cea mai buna solutie.
Atunci cand se alege o firma care sa se ocupe de tot ceea ce priveste serviciile funerare trebuie sa se tina cont de profesionalismul de care da dovada, de seriozitatea personalului si nu in ultimul rand, de respectul aratat celor trecuti in nefiinta. Asadar, analizand toate aceste aspecte, se remarca de departe serviciile oferite de FunerareAlexandru.ro.
Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, FunerareAlexandru.ro a devenit un important reper pentru cei care doresc sa aiba parte de servicii funerare de cea mai buna calitate, avand in echipa doar personal calificat si atent la detalii.

Serviciile oferite de FunerareAlexandru.ro sunt non stop
Deoarece decesul unei persoane nu poate fi sub nici o forma cunoscut dinainte, este important ca persoanele apropiate sa aiba parte de consultanta si ajutor indiferent de moment. Faptul ca rudele pot demara procesul de inmormantare in timp util le ofera un puternic suport moral si le alina starea tensionata in care se afla, scapandu-i de grijile ce tin de birocratie sau altele de ordin practic.
De exemplu, serviciile oferite de FunerareAlexandru.ro includ si partea de consultanta cu privire la documentatia necesara, astfel incat acestia se ocupa de constatarea decesului (colaborand cu diversi medici), precum si de actul de deces (necesar in mod obligatoriu pentru procesul de inmormantare sau de incinerare).

Pachete de servicii adaptate pentru nevoile fiecarei persoane
Fiindca a inteles ca nevoile pe care le au diversele persoane pot fi diferite, echipa de la FunerareAlexandru.ro a creat pachete de servicii astfel incat acestea sa corespunda oricaror cerinte. Mai mult decat atat, pentru ca pune un foarte mare accent pe faptul ca orice persoana sa aiba parte de o inmormantare decenta indiferent de starea financiara pe care o prezinta, cei de la FunerareAlexandru.ro au in oferta lor si un pachet de servicii care se incadreaza in ajutorul oferit de catre stat, astfel ca in cele din urma costurile pentru persoanele indoliate sunt minime.

Ce poate oferi FunerareAlexandru.ro?
Deoarece este o firma reper din acest domeniu, FunerareAlexandru.ro prezinta o gama variata de servicii, toate fiind realizate cu multa seriozitate si profesionalism, oferind, asadar, multa incredere. Din randul acestora putem enumera:

Servicii de toaletare

 • spalare
 • igienizare
 • cosmetizare
 • barbierit
 • imbracare
 • asezare in sicriu
 • impachetare
 • imbalsamare
Servicii de transport
Beneficiind de o logistica foarte performanta, serviciile de transport asigurate de FunerareAlexandru.ro asigura cele mai bune conditii de deplasare si manipulare a sicriului.
Ca idee de final, este important sa se inteleaga avantajele pe care le ofera o firma de servicii funerare in acele momente grele, iar cei ce acceseaza FunerareAlexandru.ro pot avea increderea ca persoana decedata va fi dusa pe ultimul drum cu mult respect si decenta. Cei care doresc sa afle mai multe informatii o pot face folosind urmatoarele date de contact:

Funerare Alexandru
Str. Apusului, nr. 47, sector 6, București
Telefon: 0720 822 853
Website: FunerareAlexandru.ro

Autor

 • E-Advertising
 • 0Partener de afaceri

 • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
 • 0743243306, 0726680333