Bucuresti

Sfaturi pentru a te trezi plina de energie

SFATURI PENTRU A TE TREZI PLINA DE ENERGIE!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
604

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Uneori este atât de greu să deschizi ochii dimineata, dar trebuie sa te fortezi sa te trezesti, iar ideea de a-ti face timp dimineata pentru antrenamente, pare a fi una imposibila ... Sfaturile urmatoare te vor ajuta sa te trezesti plina de energie. Afla trucurile noastre pentru a-ti schimba stilul de viata in mai bine.

Mananca devreme!
Micul dejun, de îndată ce te trezești este o necesitate pentru a te simti mai plina de energie dimineața. Opteaza pentru un mic dejun plin de proteine pentru a stimula metabolismul. Pâine prăjită din grâu, ouă fierte sau cerealele sunt optiuni bune pentru a-ti energiza intreaga zi.

Intinde-ti muschii!
Oferindu-le muschiilor o întindere buna, te poate ajuta sa te simti mai plina de energie dimineața. A petrece doar câteva minute pentru a-ti intinde mușchii de la gat, spate, brate si picioare in fiecare dimineata va spori în mod semnificativ nivelul de energie. Adopta pozitia de yoga pentru a obține rezultate mai bune.

Nu amana alarma de trezire!
Nu lovi butonul de amânare, dacă doresti sa te trezesti plina de energie! Aceste 5-7 minute pe care le mai petreci in pat, nu vor fi suficiente pentru a avea un somn bun. Amanand alarma de mai multe ori te va face sa te simti chiar mai apatica.

Creaza-ti un playlist!
Muzica revigoranta poate stimula nivelul de energie foarte mult. Creaza-ti propria listă de melodii pe care sa le asculti dimineața. Muzica energica si melodiile preferate pot fi un start bun pentru intreaga zi.

www.6plus.ro