Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Care va fi bugetul pentru Programul Prima Casă în anul 2018? - Ce vor face posibilii clienți?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1568

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru anul următor, Programul Prima Casă va avea alocat un buget mai mic comparativ cu anul 2017.

Diminuarea plafonului de garanții a fost anunțată de Ministrul Finanțelor Publice. Dacă în anul acesta pentru Prima Casă s-au alocat 2,67 miliarde lei, în 2018 bugetul va fi de 2 miliarde lei. De asemenea s-a anunțat și care va fi marja maximă de dobândă acceptată, în acest caz veștile sunt un pic mai bune, pentru că aceasta va fi redusă de la 2,5% (cum era în anul 2017) la 2% (pentru anul 2018). Totuși există un dezavantaj: această marjă de 2% este doar pentru achiziția de locuințe și nu pentru creditele pentru construcția de locuințe.

Cei care doresc să achiziționeze o locuință și nu sunt mulțumiți de Programul Prima Casă, trebuie să studieze piața, să vadă cât mai multe anunțuri de la proprietari pentru a ști exact care este oferta pe piața imobiliară. Contează să aibă arta de a negocia pentru a obține ceea ce își doresc. În general, când este vorba despre tranzacții imobiliare, cei care vând vor să obțină cel mai mare preț posibil, iar cei care cumpără se gândesc ce să facă pentru a obține locuința dorită la cel mai mic preț.

Negocierea este procesul prin care cele două părți fac eforturi de a ajunge la un acord comun, deși uneori acesta se transformă într-un conflict din cauza părerilor contradictorii și a lipsei de diplomație a uneia dintre părți. Cumpărătorul are tendința de a avea pretenții, de a căuta să aibă mai ales avantaje legate de preț. De cele mai multe ori el se comportă doar ca un vizitator a mai multor locuințe și se arată nemulțumit de fiecare, în dorința de a determina pe proprietar să lase la preț.

Negocierea presupune respectarea unor reguli, o analiză în detaliu a proprietății (a casei sau apartamentului scos la vânzare). Cert este că fiecare dorește să câștige cât mai mult de pe urma negocierii, dar la fel de sigur este și faptul că fiecare trebuie să renunțe la ceva pentru a câștiga altceva. Fiecare se ghidează după motivele sale, în scopul satisfacerii nevoilor pe care le are.

În primul rând un cumpărător trebuie să țină cont de o evaluare imobiliară și pentru aceasta poate studia diferite anunțuri imobiliare de proprietarișiunde sunt prezentate lucrurile în detaliu, este descrisă fiecare proprietate scoasă la vânzare, este promovată în așa fel încât să fie cât mai atrăgătoare, cu foarte multe imagini, pentru a atrage cât mai mulți clienți. Toate acestea contează, însă cel mai mult trage în balanță impresia personală pe care un posibil cumpărător și-o face la fața locului.

Pe de altă parte, cel care vinde trebuie să aibă tact și diplomație, calități de negociator, să facă rapid o evaluare a fiecărui cumpărător în parte, să își dea seama de capacitatea acestuia de a lua decizii, și cam ce argumente ar trebui să-i aducă pentru a-l convinge să cumpere cât mai repede.

Cumpărătorul poate avea uneori prea mari pretenții, el își formulează clar nevoile și are tendința de a le expune în scopul de a determina pe cel care vinde proprietatea să le înțeleagă și să le respecte. Dacă cel care vinde este cumva în situația că are nevoie rapidă de bani (de exemplu are prea multe datorii) sau este constrâns cumva să vândă mai repede (trebuie să se mute din anumite motive) va reprezenta partea vulnerabilă, cea care este dispusă să mai lase la preț pentru a încheia mai repede negocierea și tranzacția.

Totuși chiar și în acest caz un cumpărător nu trebuie să fie foarte încăpățânat și să aibă pretenții exagerate – de a obține o reducere foarte mare de preț – pentru că s-ar putea să fie refuzat și să piardă proprietatea (aceasta poate fi cumpărată de alt client dispus să plătească prețul cerut) iar apoi să fie nevoit să o ia de la capăt, să facă o nouă căutare și poate să nimerească mai rău, să nu mai aibă același noroc ca în situația cealaltă.

Un cumpărător trebuie să aibă clar în minte obiective sale: să se gândească dacă spațiul de locuit se potrivește nevoilor sale, dacă acesta se ridică la standardele sale, dacă nu are nevoie de renovare, dacă se află poziționat într-o zonă care îi place și dacă are toți banii pentru a-l cumpăra.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro