Bucuresti

SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
306

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 28 iunie 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Program și reguli de acces pentru concertul SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators

Celebrul chitarist american SLASH, împreună cu vocalistul Myles Kennedy și trupa The Conspirators vor concerta în România, duminică, 28 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicul va avea acces în spațiul de concert începând cu ora 19.00. De la ora 20:00 trupa RoadKillSoda, cea mai de seamă reprezentantă a stoner rock-ului românesc, va încălzi atmosfera cu un show unic, iar la ora 20:20, vor urca pe scenă britanicii de la Raven Eye.

SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators își vor începe show-ul incendiar de la ora 21:30.

În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Luna curenta