Bucuresti

Smiley si Delia vor concerta la finala concursului Chipul Bucuresti Mall

Smiley si Delia vor concerta la finala concursului Chipul Bucuresti Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
637

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pe 5 noiembrie are loc petrecerea de 15 ani Bucuresti Mall. La acest eveniment de moda high class se va alege imaginea oficiala a centrului comercial, iar publicului i s-au pregatit concerte Smiley si Delia & Band.

Miercuri, 5 noiembrie, incepand cu ora 17:00, clientii Bucuresti Mall sunt asteptati la petrecerea ce marcheaza aniversarea de 15 ani a primului centru comercial din Romania si la alegerea tinerei care il va reprezenta timp de un an, marea castigatoare a concursului Chipul Bucuresti Mall.
Maestrii de ceremonii ai evenimentului, care vor tine publicul in priza, vor fi Razvan si Dani. Un DJ va incalzi atmosfera, apoi Delia & Band vor da tonul acestei seri exceptionale cu un concert de zile mari. "Tin minte cat de entuziasmata am fost in momentul in care se deschidea in sfarsit un mall in Bucuresti. Doar prin calatoriile mele in strainatate intrasem in mall-uri si, cand am auzit ca o sa avem si in Capitala, abia asteptam sa il vizitez si sa imi cumpar ce era mai special. Ma bucur mult ca o sa cant pe 5 noiembrie la aniversarea celor 15 ani si sunt foarte curioasa cine o sa fie Chipul Bucuresti Mall", a declarat Delia.
Pentru a descoperi castigatoarea concursului, juriul va supune cele cinci finaliste la diverse probe. Ele vor defila pe catwalk, purtand tinute special concepute de catre bloggerita de fashion Carmen Negoita, tinute compuse din piese vestimentare disponibile in magazinele din mall.
Juriul, compus din Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Savuica si Razvan Ciobanu, va avea mai putin de o ora la dispozitie pentru a alege Chipul Bucuresti Mall. Castigatoarea concursului va deveni – timp de un an - imaginea oficiala a primului centru comercial modern din Romania si va fi recompensata cu un contract pe un an de zile cu o agentie de modele profesionista in valoare de 5000 de euro si cu o seara de vis alaturi de Bogdan Vladau. Petrecerea se va incheia cu servirea tortului aniversar si cu un concert cu artistul in voga Smiley.