Bucuresti

Social Gym – primul club non-profit de fitness și aerobic din România – sărbătorește 1 an de la deschidere

Social Gym – primul club non-profit de fitness și aerobic din România – sărbătorește 1 an de la deschidere

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
413

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ziua de 28 septembrie va marca 1 an de la deschiderea primului club non-profit de fitness și aerobic din România – Social Gym – și cu această ocazie a pregătit clienților săi, și nu numai, o serie de surprize.

În primul său an de activitate, Social Gym și-a asumat responsabilitatea să promoveze un stil de viață activ și echilibrat, să încurajeze comportamentul responsabil al membrilor săi și să dezvolte o comunitate care alege să practice sportul într-un spațiu responsabil și sustenabil.
Dincolo de programele de antrenament personalizate și dedicate îmbunătății stării de sănătate și de spirit a clienților, Social Gym a consolidat implicarea comunității prin intermediul unor evenimente cu scop caritabil: Colectiv Ride (dedicate strângerii de fonduri pentru victimele de la clubul Colectiv), Back to School! – Move for Education (peste 30 de ghiozdane complet echipate și donate copiilor sprijiniți de „Asociația Edulier”), 2 maratoane de concursuri (160 de cadouri de Crăciun oferite copiilor din centrele de plasament din județul Prahova și din Roșiorii de Vede).

Social Gym marchează aniversarea primului an de activitate printr-un eveniment OPEN HOUSE la care sunteți așteptați să participați. Tot ce trebuie să faceți este vă alegeți clasa din program și vă rezervați un loc.

----
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie sociala infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Sociala in cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate.