Bucuresti

Sophia Home Decoration, din iubire pentru frumos

Sophia Home Decoration, din iubire pentru frumos

Detalii

Web
http://www.sophia-romania.ro/perdele-si-draperii/
Social links
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Descriere

Celebrul magazin de decorațiuni interioare, Sophia, a mai deschis încă un magazin în regim de franciză, în București, pe strada Pache Protopopescu, numarul 21.

Cu un renume ce datează deja de 12 ani, Sophia Home Decoration este o „poveste ce vorbește despre iubirea de frumos, culoare, lumină și.. ferestre”, declară reprezentanții Sophia.

Tânăra antreprenoare Anamaria Ștefan a creat în 2004 un proiect ce purta numele „Sophia Incredible India”, proiect ce aducea în România povești cu arome orientale. Din dorința de a satisface nevoile clienților și de a fi în pas cu tendințele, Anamaria a renunțat la India și a adus în prim plan decorațiuni care se adaptau stilului european. Așa a apărut Sophia Home Decoration. Scopul Sophiei este de a ajuta clienții în a alege perdele, draperiile și accesoriile potrivite pentru a aduce un plus de personalitate caselor, muzeelor, hotelurilor sau cafenelelor. Brandul Sophia „înseamnă curajul de a ne juca cu linii, forme, modele și texturi”, scriu aceștia pe site-ul brandului.

Oferta celor de la Sophia este una vastă. Afacerea „produce și vinde din iubire pentru frumos”, mărturisesc cei care se află la conducerea companiei. Perdelele și draperiile ready-made sau la comandă sunt principala lor activitate, dar nu se opresc aici. La Sophia puteți găsi tot ce aveți nevoie: fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, dar și mobilier din lemn sau fier forjat. Consultanții din magazinele Sophia vă stau la dispoziție în orice magazin pentru a vă ajuta și sfatui să faceți alegerea potrivită. De asemenea, dacă nu vă puteți hotarî Sophia oferă consiliere gratuită direct la domiciliu, consultanță fiind oferită de un designer specializat.

În prezent există 22 de magazine aflate în România, Anglia și Republica Moldova. Dintre acestea, 13 sunt în regim de franciză și 9 în regim propriu. Din portofoliul lor fac parte, printre multe alte instituții și locuri, Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, Hotelul Grand Tulip din București sau Hotelul Păltiniș, pe care i-au ajutat la redecorare și la crearea unei atmosfere plăcute, dar totodată grandioasă.

Autor

  • Vizitic Marketing
  • 0

  • Proiectul companiei de marketing a luat nastere dupa cca 15 ani de experienta in domeniu a fondatorilor. S-a dorit o agentie completa de marketing. O solutie pentru orice client, indiferent de marime, care se preocupa de imagine si cresterea vanzarilor. Ne extindem treptat si construim in paralel si solutii 100 % Vizitic Marketing.
  • Bucuresti, Sectorul 1, Strada Triumfului, nr. 9 (Vezi pe harta)
  • 0767572485