Bucuresti

Sound Fusion ★ ALL STARS

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 saptamani si 8 ore
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
283

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

► SOUND FUSION ►

★★★ALL STARS★★★

►Editia ALL STARS este de inspiratie “quality bass music” si aduce in prim plan artisti autohtoni, cu experienta muzicala la nivel inalt:

★ GOJIRA si PLANET H ★

Sunt printre putinii artisti underground care au reusit sa intretaie mai multe spatii muzicale.Inceputurile lor muzicare se interesecteaza cu inceputurile scenei de muzica electronica din Romania, prin serile din legendarul club WEB in anii 2000. Planet H isi face simtita prezenta in Cluj inca din 2008, mai ales prin seriile „Wrong to Be Strong“. In momentul de fata, numele lor sunt arhicunoscute, ei fiind headlineri la majoritatea evenimentelor notabile.

★ DJ SNOW ★ [Drum and Bass]

Snow este unul dintre cei mai respectați și iubiți DJ din România, datorită tehnicii excelente de a mixa și stilului puternic, numele lui fiind o garantie pentru show si calitate. A impartit scena cu nume ca Pendulum, Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Netsky, Camo & Krooked, Friction, Zinc, Fresh si multi altii

★ Grid ★ [Drum and Bass]

Grid este un alt din numele de referinta pentru scena de drum and bass. Cu un puternic background de educatie muzicala, Grid va incanta publicul cu double sau triple drop-uri. Mix de skill-uri l-au propulsat pe scena alaturi de nume ca Pendulum, Loadstar, SPY, High Contrast, Jenna G si multi altii.

★ The FLO ★ [Drum and Bass]

The FLO este fondatorul Loud Noiz și este artistul care s-a facut remarcat in ultimii ani prin stil si productii, a performat intotdeauna cu success pe scena alaturi de artisti ca Habstrakt, Borgore, Chase and Status, si aduce de fiecare data vibe-ul si energia necesare pentru a ne tine in priza pana dimineata.

★ Lady Raizah ★ [Reggae / Drum and Bass]

Se numara printre primii organizatori de evenimente de gen din tara, sub egida Dharma Creative. Lady Raizah a impartit scena cu artisti internationali precum Gentleman, Tanya Stephans, Dub Incorporation, dar si Caspa, Spor sau Cooh. Ea va aduce impreuna sunetele de reggae cu cele drum and bass, pline de good vibes si multa energie.

Si pentru ca promovam legatura dintre generatii, alaturi de noi vor fi:

★ Scumbags ★

★ Dropbass ★ [Techno]

Asa cum ne-am obisnuit, Dropbass va incheia seara sau va incepe un after cu stiilul sau preferat.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte