Bucuresti

SOUPTRIP LIVE & DREAMDOKTOR @ Club Fabrica

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Descriere

SOUPTRIP s-a născut în urma colaborării muzicale/multimedia de mai bine de zece ani dintre Tom Brânduș si Adrian Tăbăcaru. La sfârșitul anului 2012 cei doi încep sa compună primele piese, iar în primăvara lui 2013 are loc primul concert împreună cu alți patru muzicieni: Adrian Buciu, Luiza Zan, Raluca Stratulat și Vlaicu Golcea. Componența actuală s-a definitivat în 2014 odată cu apariția lui Mandela Gajol și a Irinei Sârbu.

Piesele SOUPTRIP au ca bază un performance cu instrumente electronice, dar cu un suport extins de instrumente acustice / tradiționale. Cei 6 performeri activează și provin din zone muzicale variate: clasic, progresiv, electro, jazz și world. Astfel, SOUPTRIP este un catalizator, a cărui muzică are o încărcatură pestriță de influențe, o timbralitate variată datorată instrumentelor acustice care provin de pe 3 continente, precum și a sunetelor electronice samplate de pe tot globul. Stilul pieselor conține elemente împrumutate din folclorul mai multor popoare, improvizații de jazz și solouri de virtuozitate, iar partea ritmică pornește de la beat-uri puternice electro/trance până la utilizarea extensivă a ritmurilor complexe. SOUPTRIP își va lansa primul său album la începutul anului viitor.

În concert, SOUPTRIP prezintă un spectacol multimedia complex. Aici începem să înțelegem de unde provine numele acestui grup. Un concert SOUPTRIP se poate defini ca o călătorie printr-o supă de informație audio-vizuală, o experiență sinestetică și multi-senzorială. În acest sens, zona de multimedia aduce un suport de inteligibilitate în tripul muzical, este un liant cognitiv și conceptual. Proiecțiile, luminile și show-ul de lasere din concert sunt sincronizate cu muzica interpretată de cei 6 performeri după coordonate ritmice și estetice. Deasemenea, acest nucleu tehnologic oferit de partea multimedia este într-adevăr inspirat din muzică, dar poate inspira la rândul său compoziția muzicală. În acest fel, SOUPTRIP dezvoltă o comunicare bidirecțională permanentă între muzică și elementele de video, laser și lumini prezente în live.

COMPONENŢA:

Adrian Tăbăcaru Tobe / Electronice / Programare / Video

Tom Brandus Clape / Electronice / Programare / Design Laser & Lumini

Adrian Buciu Flaut / Clape

Irina Sârbu Voce

Raluca Stratulat Vioară

Mandela Gajol Flaut / Percuție

www.souptrip.com

www.facebook.com/Souptrip

www.youtube.com/user/souptrip

www.soundcloud.com/souptrip-collective

DREAMDOKTOR, pe numele adevărat Dan Handrabur este un artist de muzică electronică cu numeroase apariții discografice și producător muzical / compozitor al unor formații precum Shukar Collective, Nemos, Mere Mortals, Weed, DJ Zevzek, Rubard Nah. În cadrul proiectului DREAMDOKTOR, artistul abordează fuziunea între aspecte ale muzicii world și sunete electronice contemporane, manipulând spațiul sonor și frecvențele în manieră proprie.

https://soundcloud.com/search?q=dreamdoktor

http://www.discogs.com/search?q=dan+handrabur&type=all

Informații adiționale

Data:

30.11.2014

Ora:

20:00

Intrare:

-

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50


Sursa informatii: www.fabrica-club.ro