Bucuresti

Special Speed Dating....cu iz de mare!

Special Speed Dating....cu iz de mare!- Joi, 15 Mai

Detalii

Telefon
0756116565
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Apartine de
The Bankers
Vizualizari
760

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iti doresti putina distractie dar nu ai companie pentru un weekend?
Date4Fun vine cu o propunere de relaxare si distractie, cu o investitie redusa!
Vino alaturi de noi, la o seara de Special Speed Dating!

Despre acest eveniment....

La Date4Fun există un eveniment pentru toată lumea, iar noi vă vom ajuta să găsiți pe acel cineva care vă împărtășește convingerile. Evenimentele Special Speed Dating pot lua mai multe forme, dar toate cu scopul de a oferi locul perfect pentru a găsi ceea ce căutați!

Evenimentul se va desfăşura într-o locaţie centrala din Bucuresti, unde vor participa doamne cu varste între 28 si 46 ani şi domni cu varste între 30 si 48 ani. Pe parcursul serii vei cunoaşte persoane singure asemenea ţie şi vei avea ocazia ca, în urma a cateva minute de conversaţie, să îţi faci o impresie despre fiecare în parte. Îţi recomandăm să fii deschis si să abordezi cu lejeritate această provocare si poate vei descoperi pe cineva special!

Despre Speed Dating...

Speed dating-ul reprezintă un eveniment de socializare pentru persoanele dornice să cunoască oameni noi, să-şi extindă cercurile sociale şi, de ce nu, chiar să găsească o persoană specială. Participanţii vor avea parte de întalniri de scurtă durată, suficient însă pentru a se bucura de o conversaţie placută şi pentru a-şi contura o impresie cu privire la persoanele din faţa lor. După fiecare „întalnire”, fiecare va completa chestionarul primit, exprimand astfel în ce măsura doreşte revederea cu una dintre persoanele cunoscute în acea seara.

Cum se desfăsoară un eveniment

Când sosesti la The Bankers vei fi întâmpinat de o domnişoară hostess care te va înregistra si vei primi un ecuson, chestionare şi un instrument de scris. După sosirea tuturor participanţilor, gazda serii vă va explica modalitatea în care se va desfăşura Speed Dating-ul şi va răspunde tuturor întrebărilor voastre.

Când toată lumea este pregătită, încep întâlnirile. Doamnele vor sta la mese în timp ce domnii se vor muta de la o masă la alta la fiecare şapte minute, când sunt anunţaţi de un clopoţel. După fiecare întâlnire trebuie să folosiţi chestionarele şi să bifaţi dacă doriţi să reîntâlniţi persoana respectivă sau nu. După încheierea tuturor întâlnirilor, ne veţi preda chestionarele completate iar seara poate continua...

Si asta nu e tot...la sfarsitul serii, prin tragere la sorti, puteti castiga numeroase premii constand in Vouchere ce va asigura participarea gratuita la evenimentele viitoare, sedinte de masaj si multe altele!!!

După eveniment
Informaţiile pe care ni le transmiteţi prin intermediul chestionarelor vor fi centralizate în cursul zilei următoare si conectându-te la contul tau de pe site-ul Date4Fun.ro vei afla câte cuceriri ai făcut!

In plus, cuplurile care se vor placea reciproc, manifestand interes de a se cunoaste mai bine, vor avea ocazia sa faca acest lucru direct pe malul marii!


Sursa informatii: date4fun.ro