Bucuresti

Spectacol aniversar 20 de ani de la debut - Emilia Ghinescu si Nicu Paleru

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
108

Voteaza & Distribuie

Descriere

NICU PALERU și EMILIA GHINESCU, într-un spectacol de mare sărbătoare!
SPECTACOL ANIVERSAR - 20 de ani de la debut de succes!

Zeci de artiști invitați la petrecerea anului de la Bucureşti!
Pe 25 şi 26 noiembrie, orele 19.30 la SALA PALATULUI!

Mari nume ale scenei românești se reunesc pe 25 şi 26 noiembrie la SALA PALATULUI din Bucureşti, într-un spectacol aniversar care marchează 20 de ani de la debutul de succes al Emiliei Ghinescu și al lui Nicu Paleru.
Spectacolul va fi o mare petrecere, în care voia bună și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul, mai ales că va fi promovat şi cel mai nou material discografic semnat Nicu Paleru - Mamă scumpă și miloasă”.

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi reprezentanți de marcă ai muzicii populare muntenești, cu un succes uriaș la public.
Frumoasa solistă Emilia Ghinescu s-a remarcat încă de la debut prin timbrul vocal și prin modul de interpretare. Succesul l-a cunoscut atât ca solistă de muzică populară, cât și în duet alături de celebrul Nicu Paleru, cei doi formând un cuplu de artişti extrem de iubit atât în țară, cât și în străinătate.
Nicu Paleru este unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreți din România. Şi pentru că știe cum să ofere publicului voie bună și veselie, astfel încât la concertele sale toți spectatorii cântă și dansează împreună cu el. În cei 20 de ani de carieră artistul a înregistrat peste 100 de albume.
Din distribuția spectacolului aniversar regizat de Cosmin Man fac parte, pe lângă cei doi sărbătoriți, reprezentanţi de marcă ai scenei românești: Steliana Sima, Mariana Ionescu, Maria Dragomiroiu, Văru’ Săndel, Romică Țociu și Cornel Palade, Veta Biriș, Gheorghe Turda, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Diana Matei și Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Raoul, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Maria Constantin, Carmen Rădulescu, Gazi Demirel și cadânele lui, Vasi Cărăbuț, Marcela Fota, Adriana Ochișanu, Nicolae Datcu, Annes.
Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra “Fluieraș” de la Chișinău – ansamblu înființat în 1945 la Filarmonica Națională din Chișinău, sub conducerea muzicală a fraților Ștefăneț.
Spectacolul va fi prezentat de binecunoscuta interpretă Olga Bălan şi de carismaticul Gelu Voicu, solist și prezentator TV care se bucură de o popularitate copleșitoare în rândul publicului spectator și telespectator. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune (Etno TV).

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. Informații: 0761478756, 0745171770, 0723531330.

Nu ratați așadar un spectacol sărbătoare care se anunță a fi cea mai mare petrecere a anului: Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, 20 de ani de la debut de succes!