Bucuresti

Spectacol dedicat Zilei Nationale la Opera Comica pentru Copii

Spectacol dedicat Zilei Nationale la Opera Comica pentru Copii

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
544

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 1 decembrie 201417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Spectacol dedicat Zilei Naționale la Opera Comică pentru Copii

Soliștii Operei Comice pentru Copii și tinerii olimpici de la Colegiul Național de Muzică "George Enescu" din București vor susține un spectacol extraordinar cu ocazia Zilei Naționale a României.
Evenimentul are loc luni, 1 decembrie, începând cu ora 17, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, Calea Giulești nr. 16. Biletele se achiziționează prin rețeaua bilete.ro.

Ziua Națională a României este prilej de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. Este momentul din an când ne raportăm cu emoție la istoria neamului și privim cu speranță spre viitor. Avem tineri talentați, care ne reprezintă cu succes țara la nivel internațional, și este datoria noastră să-i promovăm, să-i susținem și să le aplaudăm rezultatele. Tinerii muzicieni români care au atins performanțe remarcabile merită o sală arhiplină care să le mulțumească prin căldura aplauzelor pentru modul în care aleg să fie ambasadori ai României.”, a declarat Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii.

Programul concertului extraordinar include lucrări clasice, de mare popularitate, din repertoriul românesc și universal, în interpretarea orchestrei Colegiului Național de Muzică “George Enescu”. Vocilor Operei Comice pentru Copii – Oana Șerban (soprană), Andrei Lazăr (tenor) și Ștefan Schuller (bas) – li se vor alătura tinerii olimpici Paul Răducanu (vioară), Maria Jurcă (vioară) și Alexandra Curcă (violoncel). Conducerea muzicală este asigurată de tânărul dirijor Gheorghe Iliuță.
Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii a reușit până în prezent performanța de a câștiga 70 de premii naționale și internaționale la festivalurile de profil. Cu 60 de titluri de operă, operetă, musical și balet în repertoriu, instituția susține anual peste 200 de reprezentații atât la sediu, cât și în turneele naționale și internaționale pe care le desfășoară.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta