Bucuresti

Spectacolul Rebecca

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 23 ore
Vizualizari
1330

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 mai 2011 - Duminica 8 mai 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

"Rebecca", una dintre cele mai de succes productii semnate de echipa Sylvester Levay (muzica) – Michael Kunze (libretul), laureati ai premiului Grammy si creatori ai celebrelor productii „Mozart!", „Elisabeth" si „Marie Antoinette"

Realizat in colaborare cu Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta, spectacolul are la baza povestea romanului omonim scris de Daphne du Maurier in 1938, care a facut-o pe autoarea engleza una dintre cele mai celebre scriitoare ale vremii. Ca si alte lucrari ale autoarei, precum „Jamaica Inn" sau „Birds", si „Rebecca" a fost adaptata pentru marele ecran de catre regizorul castigator al Premiului Oscar, Afred Hitchcock, devenind unul dintre cele mai cunoscute productii ale acestuia.

Musicalul a fost prezentat in premiera la Viena, la Raimund Theater, pe 28 septembrie 2006, in regia lui Francesca Zambello si a devenit in scurt timp un succes international, jucandu-se cu casa inchisa pentru mai bine de trei ani consecutiv. In anii care au urmat, musicalul a fost montat cu acelasi succes in Japonia si Finlanda.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Opera