Bucuresti

Sperante de Craciun

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Apartine de
Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu Bucuresti
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primaria Sectorului 4 impreuna cu Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu organizeaza cu ocazia Sarbatorilor de Iarna a III a editie a spectacolului “Sperante de Craciun” – Craciunul copiilor si al tinerilor din Sectorul 4 Bucuresti.

Primul fulg de nea devine o curiozitate, apoi ceilalti, solitari incanta natura prin specificul lor dans cu o coregrafie noua de fiecare data, atragand precum un magnet privirile curioase. Cu un tel bine definit acestea dau contur unei dumnezeiesti povesti si parca, printr-o minune, vietile noastre renasc.

Craciunul e sarbatoarea cand cerul isi arata bucuria Nasterii Domnului in iesle, Imparat fiind. E timpul merelor coapte, a copiilor care canta colinde si il asteapta nerabdatori pe Mos Craciun!

Spectacolul va avea loc in data de sambata 13 decembrie 2013 la Arenele Romane ( sala acoperita si incalzita) din Parcul Carol, incepand cu ora 16:00 si va fi sustinut de copii, elevi, tineri, reuniti in toate genurile muzicale si artistice, de la teatru, dans pana la muzica populara, muzica pop, coline. Toti acestia, sunt mici artisti care invata, locuiesc, activeaza pe raza Sectorului 4 in domeniul muzical, artistic, cultural si care cred cu totii in vraja lui Mos Craciun.

Va asteptam cu drag sa va bucurati impreuna cu noi la spectacolul “Sperante de Craciun” editia a III a !


Sursa informatii: centrulculturalnb.ro