Bucuresti

Spice Club

Spice Club

Detalii club

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Victoriei, nr. 21 -23
Telefon
0213120136, 0766260390
Web
www.spiceclub.ro
Social links
Categorie
Cluburi
Modificat
acum 3 ani si 3 zile
Vizualizari
3615

Voteaza & Distribuie

Prezentare club

Spice Club Bucuresti

In primul rand vrem sa va multumim ca sunteti sau veti fi prieten(a) cu noi, pentru ca de-a lungul timpului, in cei 5 ani de activitate mare parte din clientii clubului au devenit prietenii nostri. Prieteni de care ascultam, lucru care ne-a ajutat foarte mult sa evoluam si sa devenim exact ceea ce va doriti, adica un club fara fitze, cu oameni care nu vin sa-si etaleze hainele sau gentile, cu muzica buna si cu cele mai bune trupe de muzica live

Povestea incepe acum 5 ani, undeva prin octombrie, cand timid in locul fostei case de moda Venus se auzeau primele acorduri muzicale si primele probe de sunet.

Pionieri si rezidenti pe scena SPICE CLUB au fost pentru ceva vreme trupa POPAS, trupa de super-oameni, profesionisti in toata puterea cuvantului, lucru pentru care le multumim. Colaborarea cu trupa POPAS continua si in prezent cu succes.

Noptile de muzica live de cea mai buna calitate continua cu cele mai in voga trupe de cover-uri dar si cu monstrii sacrii ai scenei din Romania precum IRIS, HOLOGRAF, VOLTAJ sau CARGO

Am vrea cu voia dvs sa amintim cat mai multi din cei care au urcat pe scena Spice Club:
A.G.Weinberger, Amaro Del, Cabaret, Clopo 13, Dana Nalbaru, Etajul 4, Fanfara Shavale, Daniel Iancu, Jukebox, Harry Tavitian, Geanina Corondan si Quartz, Horia Brenciu, Mahala Rai Banda, Mandinga, Marfar, Marius Mihalache, Mihai Margineanu, Nightlosers, Parazitii, Paula Seling, Perpetuum, Proconsul, Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenta, Stefan Banica jr, Sugar Blue, Timpuri Noi, Voltaj, Asha, Publika, Daniel Lazar Band, Alin Pascal Band, Tibi Scobiola Band, Trupa 13, Undercover, Spin, VH2, Blue Motors, etc.

Vom continua incercand sa va oferim cat mai multe amintiri frumoase!!

Filtre club

Muzica: Alte genuri, Oldies
Tip club: Indoor
Capacitate: sub 100 persoane
Facilitati: Garderoba, Ring de dans, Scena, Separeu