Bucuresti

Spiridușii lui Moș Crăciun - Donează un cadou pentru copiii care au nevoie de tine!

Spiridușii lui Moș Crăciun - Donează un cadou pentru copiii care au nevoie de tine!

Detalii anunt

Telefon
0774532232
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
268

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Împarte bucuria Crăciunului și a cadourilor de sărbători cu cei la care nu ar poposi Moș Crăciun dacă nu ar fi cei ca tine!

Ne dorim ca împreună să aducem magia sărbătorilor mai aproape de acești copii frumoși și să le oferim bucuria de a deschide cadouri de Crăciun. Vă puteți implica prin donarea de haine, încălțăminte, rechizite, cărți, jucării, produse de îngrijire personală și orice alte lucruri care credeți că le-ar putea bucura inimile copiilor.

Pentru a le pregăti ca niște adevărați spiriduși, pe 21 decembrie vă așteptăm în Căsuța lui ShoShon, între orele 16.00 – 20.30, unde vom strânge toate donațiile și împreună le vom ambala frumos, alături de o felicitare cu gânduri de bine, pe care o veți putea personaliza chiar voi.

Vă așteptăm cu căldură, ceai cald, colinde, atmosferă de sarbatoare și materiale de lucru pentru mânuțele iscusite ale micilor spiriduși!

Toate cadourile voastre vor ajunge la copii cu ajutorul Asociației Create Yourself ce le va împărți în campania „Fii Moș Crăciun pentru o zi”.

Program donații în Campania Spiridusii lui Moș Crăciun: vineri, 21 decembrie, orele 16.00 – 20.30.
Adresa: Căsuța lui ShoShon, str. Dunarii nr. 33, sector 4, București