Bucuresti

Spitalul Coltea

Spitalul Coltea

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Bratianu Ion C. nr. 1
Telefon
0213874100
Fax
0213874101
Web
http://www.coltea.ro/
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
12806

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Spitalul Coltea Bucuresti

Cei mai buni doctori din tara se afla in cadrul Spitalului Clinic Coltea.

Invatamantul pre si postuniversitar este marcant si recunoscut pe plan national, formand medici specialisti si primari ce se constituie in cele mai apreciate nuclee de specialitate.

In cadrul spitalului vin pacienti din toate colturile tarii, beneficiind de buna pregatire si consideratie umana a celor mai buni medici.

Tinerii doctori au norocul de a se dezvolta sub auspiciile profesorilor de reputatie nationala, facand si stagii de pregatire internationala.

Mediul profesionist din cadrul spitalului, serviciile medicale, pregatirea profesionala a doctorilor, renumele acestora, fac din Spitalul Clinic Coltea unul dintre cele mai prestigioase spitale din tara.

Ca doctor si pacient care a beneficiat de serviciile spitalului, ma declar extrem de norocoasa sa-i cunosc pe doctorii din spital, ca si pe toti ceilalti care fac ca actul medical sa fie adus la un nivel inalt de profesionalitate.

Umanitatea si profesionalismul tuturor, dragostea pentru profesie nu au valoare mai mare in alta parte a lumii medicale..

Pentru ca ne pasa..

We care.

Nevorbind de frumusetea fizica a oamenilor care este de remarcat, intrand in acest mediu frumusetea interioara este cea care transpare…si sentimentul ca esti inconjurat si ingrijit de persoane speciale devine pregnant, iar increderea cu care te lasi pe mana acestor doctori este linistitoare, stiind ca vor face totul sa te vindece.

Vietile salvate, zambetele pacientilor, cuvintele de multumire adresate la plecarea din spital sunt doar motive zilnice datorita carora "salvatorii" s-ar putea infatua…Dar modestia domneste in sufletele tuturor…. ca si nobletea…

Orar clinica

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00