Bucuresti

Spring Haggle - Târguiala de primăvară

Detalii targ/expozitie

Telefon
0755432882
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1000

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 mai 201812:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Dăm startul târguielii de mai, la cea de-a 13-a ediție Haggle-Târguială de sezon! Ca întotdeauna vom fi alături de prieteni vechi, noi, oameni dragi și multe lucrușoare de care fiecare se va despărți mai greu, sau mai ușor. Buna dispoziție este cea care face casă bună alături de târguială și sticlărie, în Grădina Sticlarilor de pe Vasile Lascăr nr. 36
Așa că ne vedem sâmbătă 12 mai, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la o cană cu ceai, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru primăvara care vine!

Chiar dacă locul s-a schimbat, regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar.

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

Dacă vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.
Intrarea pentru vizitatori este liberă
Kid friendly as always!

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta