Bucuresti

Spune nu caselor tip si fa-ti una specifica nevoilor tale

Spune nu caselor tip si fa-ti una specifica nevoilor tale

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
402

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un proiect destept este unul facut special pentru tine si famila ta. In momentul cand ai un teren, care de cele mai multe ori are o forma unica si o anumita orientare fata de soare, din start modul in care ocupi terenul si modul in care va fi iluminata casa este unul unicat.
In plus, orice familie are anumite moduri in care isi traieste viata, anumite preferinte cu privire la felul in care s-ar simti ca acasa.
Astfel, idea unei case tip, pe care probabil o poti gasi vanduta pe diverse siteuri, este din start o optiune superficiala, care nu are cum sa satisfaca aceste nevoi unice, specifice fiecarui beneficiar in parte. Probabil ca lipsa de idei fata de cum ar fi o casa ideala, duce la alegerea unor astfel de case tip.
Dar o firma de proiectare serioasa nu are o problema sa isi imagineze pentru tine si sa iti propuna proiecte unicat, special gandite, pe baza unor intrebari specifice, ce pot sa identifice scenariul de locuire specific pentru fiecare familie in parte.
Chiar daca proiectul unei case unice este mai mare in general decat cel al unei case tip, care se vinde la volum, trebuie sa intelegi ca un proiect unicat face economii mult mai mari pe durata exploatarii unei case deoarece ea tine cont de elementele specifice nevoilor tale si de situatia existenta a terenului pe care il ai. Cu alte cuvinte, investesti mai mult in procesul de proiectare initial, insa, recuperezi cu mult mai mult dupa, in timpul contructiei, prin eliminarea spatiliilor ce nu iti sunt adecvate si la final, in exploatare, prin orientarea ferestrelor si a incaperilor in mod correct fata de puntele cardinale ale terenului, implicit fata de pozitia soarelui, astfel incat insorirea sa fie benefica economisirii de energie. In plus, instalatiile pot fi gandite pe nevoile tale specifice de utilizare a incaperilor, in diferite perioade ale zilei. Nu trebuie omis nici aspectul ca vei avea o casa cu identitate proprie, un proiect unicat.
Ca firma de proiectare, Reflex Architecture ofera astfel de servicii personalizate de mai bine de 10 ani, iar la finalul proiectului vei beneficia si de un certificat energetic, obligatoriu la receptia casei - certificat ce estimeaza consumurile energetice ale noii tale case.

Autor