Bucuresti

Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 17 Noiembrie @ Restaurant Cabana

Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 17 Noiembrie @ Restaurant Cabana

Detalii

Telefon
0733.376.526
Web
http://www.standupcomedylive.ro/stand-comedy-bucuresti-vineri-17-noiembrie-restaurant-cabana/
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 zile si 8 ore
Vizualizari
7

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 17 Noiembrie @ Restaurant Cabana Vineri, 17 noiembrie Cristian Dumitru & George Bonea te asteapta la un show unic de stand-up comedy la Restaurant La Cabana.
Rezervari si info la: 0733.376.526
Cristian Dumitru: Face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.
George Bonea:
este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.
Rezervari si info la: 0733.376.526