Bucuresti

Stand up Comedy cu Maria, Mincu, Florin și Raul Gheba

• STAND UP COMEDY cu Maria, Mincu, Florin și RAUL GHEBA

Detalii eveniment

Telefon
0735026762
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 luni si 4 zile
Apartine de
In Culise
Vizualizari
378

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 mai 201521:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă - comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori - Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească: RAUL GHEBA.

Raul are 23 de ani și este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. Și cam asta a rămas din prima sa vocație: barba. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, până când Radu Isac i-a propus să intre în deschidere la show-urile sale. După doi ani, făcea deschiderea pentru toți comedianții, de la Teo la Micutzu, atât în club cât și la spectacolele din țară. Așa s-a îndrăgostit de stilul ăsta de viață, în care lucrezi ca să faci oamenii să râdă și faci și bani din asta. În toamna lui 2013 a participat la “Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy