Bucuresti

Stand-Up Comedy la Bere si Bere Pub

Stand-Up Comedy Vineri 30 septembrie Bucuresti

Detalii

Telefon
0722360906
Web
http://standupcomedylive.ro/
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Bere si Bere Pub
Vizualizari
251

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stand-Up Comedy Vineri 30 septembrie Bucuresti Vineri, 30 septembrie vino la “Bere si Bere Pub” sa-ti iei portia de ras. Vinovati pentru “umor cu premeditare” vor fi: Cata Dum, Dan Marin si cristian Dumitru.

Cata Dum: a castigat locul III în cadrul festivalului “Stand up Fest” de la Brasov
Face stand-up comedy de sase ani.
A început prin a deschide spectacolele comediantilor consacrati de la noi.
In prezent sustine permanent spectacole, atat in cluburile de profil din Bucuresti (club 99, deko cafe, etc) cat si in cluburile/puburile/baruririle din intreaga tara.
Pe langa spectacolele sustinute in toate marile orase ale tarii, Cata a facut parte timp de un an de zile din cel mai mare proiect de stand-up comedy pentru romanii din Londra: “The Romanians Are Coming” care s-a bucurat de un real succes in cadrul romanilor stabiliti acolo.
Dan Marin, singurul taximeTRIST care a citit o carte. Dupa ce a citit cartea si-a dat seama ca nu e compatibil cu taximetria. A ales sa faca glume, insa nu a renutat la aparatul de taxat.
Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

“Bere si Bere Pub” se afla pe B-dul Pache Protopopescu, nr 37, sector 2.
Va asteptam!

Filtre

Tip eveniment: Spectacole