Bucuresti

Steaua fara nume

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 2 zile
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
1164

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 4 aprilie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

,,Steaua fără nume” este o comedie romantică savuroasă, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduță, Gabriel Huian, Ionuț Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa și Tudor Morar o recreează la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospețime și inteligență.

Marin Miroiu, un profesor de matematici și cosmografie dintr-un orășel de provincie, descoperă o stea. Acesta cumpără de la București o carte foarte veche și destul de scumpă, un atlas ceresc care îi poate certifica faptul că el este cel care a descoperit steaua și nimeni altul înaintea sa.

În după-amiaza cu pricina, profesorul vine la gară să ridice mult așteptata carte! Tot in aceeași seara coboară în gara mică și afumată – fără voia ei – o necunoscută fără bilet. Profesorul se oferă să o ajute, propunându-i să înnopteze în casa lui până a doua zi – zi de leafă! - când i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpăra un bilet de tren spre București. Necunoscuta acceptă și totul capătă dimensiunea poveștilor hollywoodiene: cei doi se îndragostesc și petrec o noapte împreună.

A doua zi, un barbat elegant bate la ușa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei... Cerută de nevastă de către Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagoniștilor noștri. Vă așteptăm sa descoperiți alături de noi deznodamântul acestei povești!

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta