Bucuresti

Stevie Wonder Tribute

Cantaloop featuring Robert Patai canta Stevie Wonder

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
533

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 18 martie 201521:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Cantaloop featuring Robert Patai cântă Stevie Wonder, la TRIBUTE

Jazz Syndicate Live Sessions continuă seria de concerte din faimosul club TRIBUTE cu un omagiu adus inegalabilului Stevie Wonder de către Cantaloop band, cu invitatul special Robert Patai.

Cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatura Cantaloop, vor explora într-o manieră non-conformistă celebrele hituri ale lui Stevie Wonder. Acestora li se alătură Robert Patai, fost concurent la Vocea României, care a devenit cunoscut publicului pentru timbrul vocal aparte și talenult deosebit.

Concertul Cantaloop featuring Robert Patai play Stevie Wonder va avea loc miercuri, în data de 18 martie, de la ora 21.00, în TRIBUTE (Calea Victiriei 118). Accesul publicului se va face începând cu ora 20.00, iar biletele se pot cumpăra din rețelele Eventim.ro și Iabilet.ro.

Având la activ nu mai puțin de 25 de Premii Grammy (cele mai multe câștigate vreodată de către un artist solo) și peste 100 de milioane de albume vândute, Stevie Wonder este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți și creativi artiști ai finalului de secol 20.

În seara de 18 martie, în TRIBUTE se vor auzi piesele celebrului artist ca "Superstition", "Sir Duke", "You Are the Sunshine of My Life" sau "I Just Called to Say I Love You", reinterpretate într-o maniera jazz de către muzicienii de la Cantaloop și Robert Patai.

Cantaloop înseamnă: saxofonistul Costin Roşu, discipol al legendarului Dan Mândrilă - considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, ce a cântat alături de nume precum Johnny Răducanu, Mircea Tiberian sau Garbis Dedeian, Ştefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborări celebre, şi - nu în ultimul rând - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generaţii de jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta