Bucuresti

Stiati ca apa de la robinet poate fi purificata chiar in interiorul domiciliului?

Stiati ca apa de la robinet poate fi purificata chiar in interiorul domiciliului?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Apa este un element vital, caruia ii acordam uneori prea putina importanta. Fiecare dintre noi este alcatuit din minim 65% apa, aceasta avand roluri esentiale pentru organismul nostru. Apa se ocupa de reglarea temperaturii corpului, hidratare si reglarea tensiunii.

Dotat cu un sistem de racire si incalzire a apei, filtru Bio Aqua ofera o alternativa eficace pentru a va ajuta sa aduceti un plus de sanatate si echilibru in viata dvs. Acesta are o capacitate de 20 litri, caracteristica ideala pentru familiile cu multi membri sau pentru birouri.

Apa poluata, apa purificata

Avem nevoie de o apa cat mai curata si pentru asta este necesar sa apelam la sisteme de purificare. In prezent, multumita filtrului Bio Aqua acestea devin accesibile pentru orice gospodarie.
Apa potabila, solutia cea mai simpla pentru majoritatea dintre noi, poate deveni un dusman pentru sanatatea noastra. Aceasta este afectata de poluare, lucru care duce la degradarea calitatii ei. Cantitatea mare de clor din apa poate face rau femeilor insarcinate si poate duce chiar la pierderea sarcinii. De asemenea, fatul poate fi afectat de acest component. Plumbul si rugina sunt alte doua pericole care stau ascunse in apa de la robinet, acestea fiind cauzate de tevile folosite in instalatiile de apa.

Un alt pericol este prezenta bacteriilor si parazitilor, care provoaca adesea indigestii sau chiar si infectii. Pentru a preveni toate acestea, itelstore.ro va propune achizitionarea unui produs inovator si foarte util pentru caminul dvs.

Solutia cea mai simpla si avantajoasa pe termen lung

Comandand filtrul Bio Aqua cu sistem de racire si incalzire a apei, un element cheie pentru sanatatea dvs. si a copiilor dvs., comandati un produs de inalta calitate, care va va face viata mai usoara.
O astfel de achizitie va va scuti de grija de a cumpara apa de la magazin, ceea ce presupune si o economisire de bani pe termen lung. Apa va fi mereu la indemana dvs. si nu veti mai fi nevoiti sa carati sticlele de la magazin pana acasa. Un adult trebuie sa consume un minim de 2 litri de lichide pe zi, iar acest lucru este mai usor de indeplinit atunci cand avem langa noi sursa de apa. De asemenea, filtrul de apa Bio Aqua este usor de manevrat, astfel incat poate fi folosit si la birou.

Cele 3 caracteristici principale ale filtrului de apa Bio Aqua

Filtrul de apa pe care il propune itelstore.ro are 3 avantaje esentiale, care il propulseaza in topul celor mai bune produse similare. Astlfel, acesta:
  • purifica aproximativ 0,3 litri de apa pe minut; se obtine o apa sanatoasa si curata, cu un grad de alcalinitate perfect;
  • are capacitatea de a incalzi apa pana la 5 litri pe ora, la o temperatura de peste 90ᵒC;
  • poate fi folosit pentru a raci apa: 0,75 litri pe ora, temperatura apei putand ajunge pana la -13ᵒC.

Sistemul filtrului Bio Aqua imita purificarea naturala a apei, ceea ce face ca aceasta sa aiba gustul si consistenta apei de izvor. Apa rezultata poate fi folosita ca atare, dar si pentru a gati sau pentru ceai.
Datorita ultimelor doua caracteristici in mod special, filtrul de apa Bio Aqua cu sistem de racire si incalzire a apei este perfect pentru birouri, locuri publice, sali de sport sau farmacii. Punand la dispozitia angajatilor si clientilor dvs. un astfel de produs aratati grija fata de acestia si le oferiti un mediu mai placut.

Comandati online

Pentru a achizitiona un filtru bio aqua, Itelestore.ro este locul de unde poti plasa usor cu rapid comanda ta. Acceseaza oferta de produse itelestore.

Autor